Days4u

Το Days4u είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικές εμπειρίες σε συσκευασία δώρου, κάτι που εμείς ονομάζουμε... "Δώρα Εμπειρίας". Το e-shop μας λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2008 και από τότε μας έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες πελάτες, οι οποίοι έλυσαν το γνωστό "πρόβλημα" του δώρου και προσέφεραν μοναδικές Εμπειρίες στους φίλους και την οικογένειά τους! Στόχος μας είναι να διαδώσουμε τα Δώρα Εμπειρίας και να αλλάξουμε την παραδοσιακή έννοια του δώρου στην Ελλάδα.

Περιγραφή

Τα Δώρα Εμπειρίας του Days4u είναι μοναδικά Πακέτα Εμπειριών, σχεδιασμένα από εμάς σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, οι οποίοι είναι φυσικά ειδικοί, ο καθένας στον τομέα του. Όλοι οι προμηθευτές του Days4u είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έχουν πολύχρονη πείρα στην υπηρεσία που προσφέρουν και κατέχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για αυτό. Έτσι διασφαλίζουμε στους πελάτες μας όχι μόνο ότι θα βρούνε σε εμάς τις πιο απίστευτες και μοναδικές Εμπειρίες, αλλά αυτές θα οργανωθούν από τους καλύτερους ανθρώπους του χώρου με υψηλά ποιοτικά standard, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ασφάλεια.

210 2419590
Αριστοτέλους 95, 136 71, Αθήνα
[email protected]
http://www.days4u.gr/
Πολυτελή αυτοκίνητα

Πολυτελή αυτοκίνητα

Μπείτε στον πειρασμό για μια μοναδική εμπειρία οδήγησης με το πολυτελές αυτοκίνητο των ονείρων σας! Ζήστε μια εμπειρία ζωής που πάντα ονειρευόσασταν, οδηγήστε μια Ferrari! Και όχι μόνο. Οδηγήστε ένα αληθινό ύπερ-αυτοκίνητο σε πραγματικές και όχι εικονικές συνθήκες!

Πιλοτάρισμα αεροπλάνου

Πιλοτάρισμα αεροπλάνου

Το πιλοτάρισμα ενός αεροπλάνου είναι πραγματικά μια συναρπαστική εμπειρία όπως καμία άλλη, καθώς πετάτε μέσα από τα σύννεφα, με την προσεκτική παρακολούθηση του εκπαιδευτή σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της αεροπλοΐας!

Ράφτινγκ

Ράφτινγκ

Το Ράφτινγκ είναι ομαδικό σπορ κατάβασης ποταμού με φουσκωτή βάρκα, το οποίο απαιτεί ομαδική δουλειά, προκαλεί έντονες συγκινήσεις και γυμνάζει όλο σας το σώμα.

Ελεύθερη Πτώση

Ελεύθερη Πτώση

Αφήσετε πίσω σας το αεροπλάνο και να πέστε στο κενό από τα 5, 10 ή ακόμα και 13 χιλιάδες πόδια. Η ελεύθερη πτώση είναι μία από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες που μπορεί κανείς να ζήσει!

Παραπέντε

Παραπέντε

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς (Parapente) αποτελεί την νεώτερη και απλούστερη μορφή ατομικής ανεμοπορίας. Είναι η απογείωση και η πτήση με την χρήση ενός ειδικού αλεξίπτωτου από μια πλαγιά σε ύψος, με την εκμετάλλευση των ανοδικών ρευμάτων του άνεμου.

Ιππασία

Ιππασία

Η ιππασία είναι ένα από τα πιο ευγενή αθλήματα, που γυμνάζουν το σώμα αλλά ομορφαίνουν και την ψυχή. Διαμορφώνει σωστούς κι υπεύθυνους χαρακτήρες, με σεβασμό στα ζώα και τους ανθρώπους, με ευαισθησίες και αγάπη για το περιβάλλον. Η εμπιστοσύνη, ο αμοιβαίος σεβασμός, η φιλία, η αγάπη είναι πολύ σημαντικά συναισθήματα που παίρνετε από την επαφή με τα άλογα.

Φωτογραφία

Φωτογραφία

Μπείτε στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. Εκφράστε τα συναισθήματα σας, τη συγκίνηση και τη δική σας πραγματικότητα μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας. Θα λατρέψετε το κλικ του φωτογραφικού φακού, θα καταγράψετε και θα αποτυπώσετε γεγονότα και εικόνες που θα αποτελούν αναμνήσεις και ιστορία.

Υποβρύχιες Καταδύσεις

Υποβρύχιες Καταδύσεις

Η υποβρύχια κατάδυση είναι συναρπαστική. Σας μεταφέρει σε έναν εντελώς διαφορετικό, εντυπωσιακό κόσμο με τους δικούς του κανόνες και την δική του απαράμιλλη ομορφιά!

Αναρρίχηση

Αναρρίχηση

H αναρρίχηση είναι ένα συναρπαστικό σπορ τελείως ξεχωριστό από κάθε άλλο, που προσφέρει εκπληκτικές συγκινήσεις. Απαιτεί αυτοέλεγχο, αυτοσυγκέντρωση, στρατηγική και πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Δημοφιλείς δραστηριότητες

Bungee Jumping

Bungee Jumping

Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει άλμα από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ελαστικό σχοινί . Το σημείο του άλματος μπορεί να είναι ένα κτίριο, γέφυρα ή γερανός, αλλά

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Το Squash είναι ένα άθλημα που παίζεται από δύο ή τέσσερις παίκτες σε τέσσερις τοίχους με μια μικρή λαστιχένια μπάλα. Το Σκουός είναι ένα ταχέως εξελισσόμενο άθλημα που προσφέρει μια εξαιρετική προπόνηση.