Διακοπές με yacht

Οι διακοπές με γιωτ είναι συναρπαστικές, έχουν glamour και προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις. Το πλήρωμα θα φροντίσει τα πάντα για σας, εσείς απλά απολαύστε τις στιγμές πολυτέλειας γιατί σας αξίζει!!!

Διακοπές με yacht

Περιγραφή

Οι διακοπές με σκάφος και ιδιαίτερα με yacht αποτελούν πλέον έναν ιδιαίτερα διαδεδομένο τρόπο ψυχαγωγίας και τα σκάφη αναψυχής όλο και αυξάνουν το κοινό τους . Κάνοντας διακοπές με yacht, πέρα από τις υπηρεσίες που μπορείτε να απολαμβάνετε, μπορείτε να προσεγγίσετε σημεία απίστευτης ομορφιάς κατά τη διάρκεια της διαδρομής και να απομονωθείτε όποτε εσείς θέλετε. Δεν χρειάζεται να ψάξετε για διαμονή ή φαγητό και τέλος αν δεν σας αρέσει ένα μέρος, εύκολά πηγαίνετε στο επόμενο.

Χρήσιμες συμβουλές

Όταν αποφασίσετε να κάνετε αυτού του τύπου τις διακοπές πρέπει να έχετε κάνει τη κατάλληλη επιλογή παρέας, όλοι να έχουν εξοικείωση με τη θάλασσα και να συμφωνούν όλοι με το πρόγραμμα του ταξιδιού.

Σε ποιους απευθύνεται

Οι διακοπές με yaght είναι αλήθεια ότι αποτελούν πολυτέλεια η οποία γίνεται προσιτή όταν υπάρχει παρέα και το κόστος επιμερίζετε.

 

Τι πρέπει να θυμάστε

Όταν αποφασίζετε να κάνετε yachting θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι διότι τη κράτηση θα πρέπει να την κάνετε αρκετό καιρό πριν (τουλάχιστον 2 μήνες) δίνοντας συνήθως 50% προκαταβολή.

Επίσης θα πρέπει ο αριθμός των ατόμων που θα συμμετάσχει να έχει οριστικοποιηθεί διότι έτσι θα γίνει και η ορθή επιλογή του σκάφους, με την ανάλογη διαρρύθμιση που θα επηρεάζει την ιδιωτικότητα σας.

Που και πως

Για να κάνετε διακοπές με yacht θα πρέπει απευθυνθείτε σε εταιρείες ενοικίασης σκαφών, όπου εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σκαφών ώστε να κάνετε το ταξίδι με το σκάφος που θέλετε.

Ενδεικτικό κόστος

Το κόστος για κάτι τέτοιο σίγουρα δεν είναι χαμηλό, αλλά σκεφτείτε την εμπειρία  που θα ζήσετε.  Άλλωστε αυτού του τύπου οι διακοπές γίνονται συνήθως από παρέες, άρα το κόστος επιμερίζεται. 

Επίσης  το κόστος, εκτός από την ενοικίαση του σκάφους, περιλαμβάνει και το κόστος του προσωπικού αλλά και των καυσίμων που αυτό είναι αρκετά μεγάλο. Κάτι που μπορεί να μειώσει το κόστος είναι να επιλέξετε αυτές τις διακοπές σε ημερομηνίες εκτός της υψηλής τουριστικής περιόδου. Για μια εβδομάδα το κόστος μπορεί να ξεκινάει από 35.000€.

Kitesurfing

Kitesurfing

Το Kitesurfing θεωρείται ως η πιο δυναμική, γρήγορη και συναρπαστική από κάθε άλλη δραστηριότητα στο νερό. Είναι ένα από τα πιο απαιτητικά θαλάσσια σπορ, το οποίο συνδυάζει ταυτόχρονα τη ταχύτητα, την ισορροπία, και τη δύναμη στην πλοήγηση της σανίδας και του χαρταετού.

Υποβρύχιες Καταδύσεις

Υποβρύχιες Καταδύσεις

Η υποβρύχια κατάδυση είναι συναρπαστική. Σας μεταφέρει σε έναν εντελώς διαφορετικό, εντυπωσιακό κόσμο με τους δικούς του κανόνες και την δική του απαράμιλλη ομορφιά!

Ιστιοπλοΐα

Ιστιοπλοΐα

Στη σημερινή εποχή, όταν γίνεται λόγος για ιστιοπλοΐα, γίνεται για το άθλημα που είναι συναρπαστικό και είναι ένα από τα ωραιότερα που υπάρχουν, γιατί συνδυάζει τη γοητεία της θάλασσας με τις ικανότητες των αθλητών, που πρέπει να είναι πολύ καλά γυμνασμένοι.

Δημοφιλείς δραστηριότητες

Bungee Jumping

Bungee Jumping

Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει άλμα από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ελαστικό σχοινί . Το σημείο του άλματος μπορεί να είναι ένα κτίριο, γέφυρα ή γερανός, αλλά

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Το Squash είναι ένα άθλημα που παίζεται από δύο ή τέσσερις παίκτες σε τέσσερις τοίχους με μια μικρή λαστιχένια μπάλα. Το Σκουός είναι ένα ταχέως εξελισσόμενο άθλημα που προσφέρει μια εξαιρετική προπόνηση.