Διαφήμιση

Το εγχείρημα του  www.LifeOn.gr από τις αρχές του 2016, είναι πλέον πραγματικότητα.  Το Life On είναι ο απόλυτος οδηγός δραστηριοτήτων και χόμπι, που πάει κόντρα στη Ρουτίνα και την Αδράνεια.

 

Το Life On παρέχει ιδέες για σωματικές δραστηριότητες, πνευματικές δραστηριότητες και χόμπι, ενώ επιπλέον προτείνει δραστηριότητες για το σαββατοκύριακο, τους πολυάσχολους, τις διακοπές, την περιπέτεια και την οικογένεια.

 

Στόχος είναι να ενημερώνει, να παρακινεί, να προτείνει και να προκαλεί τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τον «καναπέ» και να κάνει ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά τους.

 

Το Life On φιλοδοξεί να δώσει ερεθίσματα για να καταλάβει ο καθένας τι του ταιριάζει και να γίνει η διαδικτυακή πλατφόρμα που θα φέρει σε επικοινωνία και επαφή τα μέλη του, τα οποία αγαπούν και ενδιαφέρονται για τις ίδιες δραστηριότητες.

 

Ο σκοπός είναι τα μέλη να είναι ενεργά και να λειτουργούν διαδραστικά, να μοιράζονται εμπειρίες, να κάνουν παρέες με βάση το ενδιαφέρον τους για κοινές δραστηριότητες, να αρθρογραφούν και να βρίσκουν ποια δραστηριότητα τους ταιριάζει, αλλά και που και πως θα μπορέσουν να την πραγματοποιήσουν.

 

Στη βάση λοιπόν της παραπάνω στρατηγικής, εάν επιθυμείτε να διαφημίσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή το χώρο σας, απευθυνόμενοι σε πολλά διαφορετικά αλλά στοχευμένα κοινά, το LifeOn.gr είναι εδώ για να ενισχύσει αποτελεσματικά την επικοινωνίας σας και να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες και μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφημιστική πολιτική του www.lifeon.gr μπορείτε να απευθυνθείτε:

 

Life On Team

E: [email protected]

FB: facebook.com/lifeon