Πιλοτάρισμα ελικοπτέρου

Εκπληρώστε το Όνειρό σας! Μάθετε να πιλοτάρετε ένα ελικόπτερο και χαρείτε τις ομορφιές από ψηλά. Η ορατότητα από ένα ελικόπτερο είναι μαγευτική και η καλύτερη από κάθε άλλο εναέριο μέσο. Θα νιώσετε την αίσθηση της ελευθερίας, θα δείτε πράγματα και εικόνες που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ή να προσεγγίσετε από το έδαφος.

Πιλοτάρισμα ελικοπτέρου

Περιγραφή

 

Το πιλοτάρισμα ενός ελικοπτέρου προσφέρει πολλές συγκινήσεις, είτε κάνετε αυτή τη δραστηριότητα απλά για ευχαρίστηση πηγαίνοντας μια εναέρια βόλτα με τους φίλους σας, είτε για να μεταβείτε γρήγορα και με ασφάλεια σε κάποιο άλλο σημείο, αλλά και να μεταφέρετε κάποιους ανθρώπους ή να εξερευνήσετε μια περιοχή από ψηλά.

Μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο ανάλογα με τους σκοπούς και τους στόχους σας.  Το πλεονέκτημα του ελικοπτέρου είναι ότι μπορεί να πετάει σε πολύ χαμηλό ύψος ή να κινείται με μικρή ταχύτητα και να προσγειώνεται παντού.

Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να πετάξετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, είτε για ψυχαγωγικούς και προσωπικούς λόγους, είτε ως μέρος επαγγελματικής σταδιοδρομίας - εκπαίδευσης. Η επαγγελματική εκπαίδευση μπορεί να προσφέρει στους νέους μια πολύ καλή και υποσχόμενη επαγγελματική σταδιοδρομία. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν τουλάχιστον 45 ώρες πτητικής εκπαίδευσης και διαρκούν τουλάχιστον 3 - 4 μήνες.

Σε ποιους απευθύνεται

Μπορείτε να αρχίσετε την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή, αν είστε άνω των 16 ετών και θέλετε να αποκτήσετε Δίπλωμα Πιλότου!

Που και πως

Υπάρχουν εξειδικευμένες σχολές- αερολέσχες που μπορείτε να απευθυνθείτε για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες και να μάθετε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προκειμένου να ξεκινήσετε την εκπαίδευση ως πιλότος ελικοπτέρου.

Βεβαίως, υπάρχουν και δώρα εμπειρίας με 45λεπτα καθαρής ή 75λεπτα μικτής διάρκειας μαθήματα πιλότου, με ελικόπτερο για 1 άτομο στο πιλοτήριο, πάνω από την Αττική! 

Απολαύστε ένα μάθημα πιλότου και βιώστε τη μοναδική αίσθηση της απογείωσης, τη θέα της Αττικής από ψηλά με συμμετοχή στο πιλοτάρισμα και την εκπληκτική εμπειρία της προσγείωσης, ως απλά μια εμπειρία ζωής ή μπορεί να συνεχίσετε τα μαθήματα πιλότου!

Ενδεικτικό κόστος

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο του ελικοπτέρου και τις ελάχιστες ώρες πτήσεων και μαθημάτων εδάφους που απαιτούνται προκειμένου να επιτύχετε τον σκοπό και τους στόχους σας.  Ενδεικτικά τα κόστη κυμαίνονται από 2.000€ έως 40.000€.

Τα δώρα εμπειρίας κυμαίνονται από 200€ έως περίπου 2.000€ ανάλογα με το χρόνο χρήσης και το σκοπό της εμπειρίας.

Βρες παρέα για Πιλοτάρισμα ελικοπτέρου

Πιλοτάρισμα αεροπλάνου

Πιλοτάρισμα αεροπλάνου

Το πιλοτάρισμα ενός αεροπλάνου είναι πραγματικά μια συναρπαστική εμπειρία όπως καμία άλλη, καθώς πετάτε μέσα από τα σύννεφα, με την προσεκτική παρακολούθηση του εκπαιδευτή σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της αεροπλοΐας!

Παραπέντε

Παραπέντε

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς (Parapente) αποτελεί την νεώτερη και απλούστερη μορφή ατομικής ανεμοπορίας. Είναι η απογείωση και η πτήση με την χρήση ενός ειδικού αλεξίπτωτου από μια πλαγιά σε ύψος, με την εκμετάλλευση των ανοδικών ρευμάτων του άνεμου.

Δημοφιλείς δραστηριότητες

Bungee Jumping

Bungee Jumping

Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει άλμα από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ελαστικό σχοινί . Το σημείο του άλματος μπορεί να είναι ένα κτίριο, γέφυρα ή γερανός, αλλά

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Το Squash είναι ένα άθλημα που παίζεται από δύο ή τέσσερις παίκτες σε τέσσερις τοίχους με μια μικρή λαστιχένια μπάλα. Το Σκουός είναι ένα ταχέως εξελισσόμενο άθλημα που προσφέρει μια εξαιρετική προπόνηση.