Πολυτελή αυτοκίνητα

Μπείτε στον πειρασμό για μια μοναδική εμπειρία οδήγησης με το πολυτελές αυτοκίνητο των ονείρων σας! Ζήστε μια εμπειρία ζωής που πάντα ονειρευόσασταν, οδηγήστε μια Ferrari! Και όχι μόνο. Οδηγήστε ένα αληθινό ύπερ-αυτοκίνητο σε πραγματικές και όχι εικονικές συνθήκες!

Πολυτελή αυτοκίνητα

Περιγραφή

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία οδήγησης με μία ολιγόωρη ή ολοήμερη (24ωρη) ενοικίαση ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, είτε από τη θέση του οδηγού είτε από τη θέση του συνοδηγού, επιλέγοντας από μα σειρά εκπληκτικών μοντέλων.

Ανεβάστε την αδρεναλίνη στα κόκκινα και γευτείτε μια αίσθηση πολυτέλειας μέσα σε αυτοκίνητα ασύγκριτων επιδόσεων και λαμπρής διαδρομής στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η Porsche, η Ferrari, η Mercedes κ.α.

Αποκτήστε μια μαγευτική εμπειρία οδήγησης που θα θυμάστε για καιρό ή αγοράσετε σε συσκευασία δώρου μια τέτοια εμπειρία και  χαρίστε την σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επίσης, αποτελεί την τέλεια επιλογή σας αν σχεδιάζετε κάποια γαμήλια διαδικασία, δίνοντας μία ιδιαίτερη νότα πολυτέλειας στην πιο ξεχωριστή σας ημέρα.  

Αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα για να απολαύσετε και να γνωρίσετε το αμάξι των ονείρων σας, αλλά  και να το χαρείτε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας!!

Που και πως

Κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και καθίστε στη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού μιας Ferrari ή οποιουδήποτε άλλου πολυτελούς αυτοκινήτου για να νιώσετε το μοναδικό συναίσθημα που ένα τέτοιο υπεραυτοκίνητο εκπληκτικών επιδόσεων μπορεί να σας προσφέρει.

Υπάρχει πλήρης μικτή ασφάλεια και δυνατότητα ενοικίασης του οδηγού.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς που έχουν την κατάλληλη οδηγική εμπειρία και είναι άριστοι γνώστες της ψυχαγωγικής οδήγησης για να βρείτε έτοιμα πακέτα εμπειριών οδήγησης ή συνοδήγησης πολυτελών οχημάτων για ιδιώτες και εταιρίες.

Βρες παρέα για Πολυτελή αυτοκίνητα

Διακοπές με yacht

Διακοπές με yacht

Οι διακοπές με γιωτ είναι συναρπαστικές, έχουν glamour και προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις. Το πλήρωμα θα φροντίσει τα πάντα για σας, εσείς απλά απολαύστε τις στιγμές πολυτέλειας γιατί σας αξίζει!!!

Δημοφιλείς δραστηριότητες

Bungee Jumping

Bungee Jumping

Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει άλμα από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ελαστικό σχοινί . Το σημείο του άλματος μπορεί να είναι ένα κτίριο, γέφυρα ή γερανός, αλλά

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Το Squash είναι ένα άθλημα που παίζεται από δύο ή τέσσερις παίκτες σε τέσσερις τοίχους με μια μικρή λαστιχένια μπάλα. Το Σκουός είναι ένα ταχέως εξελισσόμενο άθλημα που προσφέρει μια εξαιρετική προπόνηση.