Μαραθώνιες Διαδρομές eBook

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016
Μαραθώνιες Διαδρομές eBook

Αγαπητοί μου φίλοι, αυτό είναι το πρώτο εγχείρημά μου να βάλω σε χαρτί τις σκέψεις για κάτι που μου αρέσει και με ενθουσιάζει. Πρόκειται για προσωπικές εμπειρίες  που έχω βιώσει συμμετέχοντας σε Μαραθώνιους σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ελπίζω μέσα από αυτές τις εμπειρίες να μπορέσω να μεταδώσω στον αναγνώστη ένα μικρό κίνητρο να τολμήσει να βγει έξω από τη ζώνη ευκολίας του, να νικήσει το φόβο του και να προσπαθήσει να δοκιμάσει κάτι που πραγματικά του αρέσει, κάτι που θα τον κάνει να προσεγγίσει τα μοναδικά του όρια, κάτι που θα τον κάνει εντέλει ευτυχισμένο.

Στην πλήρη του διαδραστική μορφή και ως eBook μπορείτε να το κατεβάσετε σε συσκευές Apple (iPad, iPhone, Mac, etc) σε αυτή την διεύθυνση:

 https://itunes.apple.com/us/book/id1160752434

 Για τους υπόλοιπους είναι εφικτό να το κατεβάσετε σε ένα PDF αρχείο από αυτή εδώ τη διευθύνση:

  http://bit.ly/2ejeV3M

 Καλή ανάγνωση σε όσους θα αφιερώσουν λίγο χρόνο να το διαβάσουν.

Οι κριτικές σας είναι όλες καλοδεχούμενες

 

Ευχαριστώ

Χρήστος Παπαζαχόπουλος

Δημοφιλείς δραστηριότητες

Bungee Jumping

Bungee Jumping

Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει άλμα από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ελαστικό σχοινί . Το σημείο του άλματος μπορεί να είναι ένα κτίριο, γέφυρα ή γερανός, αλλά

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Το Squash είναι ένα άθλημα που παίζεται από δύο ή τέσσερις παίκτες σε τέσσερις τοίχους με μια μικρή λαστιχένια μπάλα. Το Σκουός είναι ένα ταχέως εξελισσόμενο άθλημα που προσφέρει μια εξαιρετική προπόνηση.