Πιλοτάρισμα αεροπλάνου

Το πιλοτάρισμα ενός αεροπλάνου είναι πραγματικά μια συναρπαστική εμπειρία όπως καμία άλλη, καθώς πετάτε μέσα από τα σύννεφα, με την προσεκτική παρακολούθηση του εκπαιδευτή σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της αεροπλοΐας!

Πιλοτάρισμα αεροπλάνου

Περιγραφή

Αν έχετε ποτέ ονειρευτεί να πάρετε τον έλεγχο και να πιλοτάρετε ένα αεροσκάφος, διασχίζοντας τα νέφη και τον ουρανό, τότε είστε ο κατάλληλος για να παρακολουθήσει μαθήματα πιλότου ή να χαρίσετε μια ανάλογη εμπειρία δώρου σε κάποιον που ενθουσιάζετε με αυτή την ιδέα.

Η εμπειρία αυτή θα περιλαμβάνει στοιχεία της θεωρίας και πρακτικές γνώσεις.

Η εναέρια βόλτα θα σας προσφέρει πολλές συγκινήσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε οδηγίες από έμπειρους εκπαιδευτές σχετικά με την πτήση και θα εξοικειωθείτε με το αεροσκάφος και το πιλοτήριο. Στη συνέχεια θα ζήσετε την εμπειρία και τις λεπτομέρειες της απογείωσης και θα πάρετε για λίγο τη διεύθυνση του πιλοτηρίου ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας.

Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να πετάξετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, είτε για ψυχαγωγικούς και προσωπικούς λόγους, είτε ως μέρος επαγγελματικής σταδιοδρομίας - εκπαίδευσης. Η επαγγελματική εκπαίδευση μπορεί να προσφέρει στους νέους μια πολύ καλή και υποσχόμενη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ετοιμαστείτε να ανεβάσετε την αδρεναλίνη στα κόκκινα και να νιώσετε ότι πραγματικά καταφέρνετε κάτι εντυπωσιακό και θα αισθανθείτε υπερήφανοι για τον εαυτό σας!

Σε ποιους απευθύνεται

Μπορείτε να αρχίσετε την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή, αν είστε άνω των 18 ετών και θέλετε να αποκτήσετε Δίπλωμα Πιλότου! Ή ακόμη και αν απλώς θέλετε να πετάξετε για ευχαρίστηση με την παρέα σας ή τους φίλους σας.

Που και πως

Υπάρχουν εξειδικευμένες σχολές- αερολέσχες που μπορείτε να απευθυνθείτε για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες και να μάθετε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, και τους τρόπους πληρωμής προκειμένου να ξεκινήσετε την εκπαίδευση ως πιλότος αεροπλάνου.

Ενδεικτικό κόστος

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο του αεροπλάνου και τις ελάχιστες ώρες πτήσεων και μαθημάτων εδάφους που απαιτούνται προκειμένου να επιτύχετε τον σκοπό και τους στόχους σας.  Ενδεικτικά τα συνολικά κόστη ξεκινούν από 5.000€.

Τα δώρα εμπειρίας κυμαίνονται από 100€ έως περίπου 1.000€ ανάλογα με το χρόνο και το σκοπό της εμπειρίας.

Βρες παρέα για Πιλοτάρισμα αεροπλάνου

Πιλοτάρισμα ελικοπτέρου

Πιλοτάρισμα ελικοπτέρου

Εκπληρώστε το Όνειρό σας! Μάθετε να πιλοτάρετε ένα ελικόπτερο και χαρείτε τις ομορφιές από ψηλά. Η ορατότητα από ένα ελικόπτερο είναι μαγευτική και η καλύτερη από κάθε άλλο εναέριο μέσο. Θα νιώσετε την αίσθηση της ελευθερίας, θα δείτε πράγματα και εικόνες που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ή να προσεγγίσετε από το έδαφος.

Ελεύθερη Πτώση

Ελεύθερη Πτώση

Αφήσετε πίσω σας το αεροπλάνο και να πέστε στο κενό από τα 5, 10 ή ακόμα και 13 χιλιάδες πόδια. Η ελεύθερη πτώση είναι μία από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες που μπορεί κανείς να ζήσει!

Δημοφιλείς δραστηριότητες

Bungee Jumping

Bungee Jumping

Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει άλμα από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ελαστικό σχοινί . Το σημείο του άλματος μπορεί να είναι ένα κτίριο, γέφυρα ή γερανός, αλλά

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Το Squash είναι ένα άθλημα που παίζεται από δύο ή τέσσερις παίκτες σε τέσσερις τοίχους με μια μικρή λαστιχένια μπάλα. Το Σκουός είναι ένα ταχέως εξελισσόμενο άθλημα που προσφέρει μια εξαιρετική προπόνηση.