«ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΦΩΣ»

«ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΦΩΣ», από 3 έως 10 Μαΐου 2017, γκαλερί «Time of Art» στην Κηφισιά.

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017
«ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΦΩΣ»

Όταν στις 13  Δεκεμβρίου του 2015 σας έγραψα για την γοητεία της ζωγραφικής και πως, όντας δικηγόρος,  ξεκίνησα ξαφνικά να ζωγραφίζω στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου, πράγμα που εξακολουθώ να κάνω ως χόμπι με ακόμη περισσότερη όρεξη και κέφι, ομολογώ πως δεν περίμενα πως η ζωγραφική θα άνοιγε ένα τόσο φωτεινό παράθυρο στην ζωή μου.

Τέλη Οκτωβρίου 2016 έκανα την πρώτη ατομική μου έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Παράθυρο στο φως», τιμής ένεκεν στην Νάουσα Ημαθίας, ιδιαίτερη πατρίδα μου, σε έναν εκπληκτικό χώρο που ευγενικά μου παραχώρησε ο Δήμος της Νάουσας. Αντί σχολίων θα παραθέσω ένα απόσπασμα από το εξαιρετικό περιοδικό τέχνης και πολιτισμού «Νιάουστα» που έγραψε, μεταξύ πολλών άλλων, για την έκθεση:  «Πραγματικά ο επισκέπτης αισθανόταν ότι ανοίγει ένα παράθυρο και μπαίνει στο χώρο άπλετο φως, χρώμα, χαρά, αισιοδοξία, γλυκές αναμνήσεις από το παρελθόν … Καθημερινές εικόνες ξαναζωντανεύουν, μαζί με νεκρές φύσεις, πουλιά, θαλασσινά τοπία, υπέροχα ρόπτρα παλιών εξωθύρων και τα πορτραίτα των γονέων του δημιουργού».

Η μεγάλη επισκεψιμότητα της έκθεσης,, κάτι που επισημάνθηκε από τα μέσα ενημέρωσης, τα εξαιρετικά σχόλια που συγκέντρωσε από εικαστικούς και μη, οι προτροπές φίλων μου να την επαναλάβω στον  τόπο που ζω και εργάζομαι,  αλλά και ο ενθουσιασμός για τα έργα μου της γνωστής ζωγράφου Ελένης Σακαλή, που λειτουργεί την γκαλερί «Time of Art», με οδηγούν,  με την συνεργασία της Ελένης, στο να κάνω από 3 έως 10 Μαΐου 2017 την δεύτερη ατομική μου έκθεσή στην Κηφισιά, με τον  ίδιο τίτλο, «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΦΩΣ», εμπλουτισμένη με αρκετά επιπλέον έργα, στις ημέρες και  ώρες που αναφέρονται  στην συνημμένη αφίσα.

Το έργο της αφίσας είναι ελαιογραφία 100 x 50 cm και έχει τον τίτλο «Κυριακή, γιορτή και σχόλη»! 

Θα χαρώ να ξεναγήσω τους φίλους του lifeon  στην έκθεση,  στα εγκαίνια της ερχόμενης Τετάρτης από 8.00 μ.μ. έως 11.30 μ.μ. Στην συνέχεια θα είμαι στην έκθεση τις καθημερινές  από τις 6.30 μ.μ. το απόγευμα μέχρι το κλείσιμο στις 9.00 μ.μ.  (εκτός  Κυριακής που  είναι κλειστά) και το Σάββατο από τις 11.00 π.μ. έως τις 2.00 μμ.

Σας περιμένω! Λεπτομέρειες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε και στο Facebook στην σελίδα της Time of Art.

Δημοφιλείς δραστηριότητες

Bungee Jumping

Bungee Jumping

Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει άλμα από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ελαστικό σχοινί . Το σημείο του άλματος μπορεί να είναι ένα κτίριο, γέφυρα ή γερανός, αλλά

Ελεύθερη Πτώση

Ελεύθερη Πτώση

Αφήσετε πίσω σας το αεροπλάνο και να πέστε στο κενό από τα 5, 10 ή ακόμα και 13 χιλιάδες πόδια. Η ελεύθερη πτώση είναι μία από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες που μπορεί κανείς να ζήσει!