Snowboard: Βρες παρέα

Πατώντας γερά πάνω στη σανίδα και καθώς γλιστρά με ταχύτητα σε χιονισμένες πλαγιές (απάτητες και πατημένες) νιώθεις το χιόνι «υποταγμένο» κάτω από τα πόδια σου έτοιμο να σε αγκαλιάσει καθώς σηκώνεται ψηλά ακολουθώντας τις χορευτικές φιγούρες του freestyle. Και όταν αποφασίζεις να σηκωθείς στον αέρα για άλματα big air νιώθεις πλέον την απόλυτη ελευθερία στο χιόνι. Είναι οι στιγμές μοναδικές που πλημμυρίζεις από αισθήματα που ίσως κανένα άλλο σπορ δε μπορεί να προσφέρει. Όλοι καταλάβατε προφανώς ότι πρόκειται για το snowboard. Το άθλημα που αν και σχετικά καινούργιο έχει ενταχθεί στα ολυμπιακά αθλήματα και κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις όλων και ιδιαίτερα των νέων.

Ενδιαφέρονται για Snowboard: 7

Δημοφιλείς δραστηριότητες

Bungee Jumping

Bungee Jumping

Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει άλμα από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ελαστικό σχοινί . Το σημείο του άλματος μπορεί να είναι ένα κτίριο, γέφυρα ή γερανός, αλλά

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Squash (Τοιχοσφαίριση)

Το Squash είναι ένα άθλημα που παίζεται από δύο ή τέσσερις παίκτες σε τέσσερις τοίχους με μια μικρή λαστιχένια μπάλα. Το Σκουός είναι ένα ταχέως εξελισσόμενο άθλημα που προσφέρει μια εξαιρετική προπόνηση.